Compleet opleidingspakket 'Voeding en de huid' 

Start dagelijks in 2021 - [ONLINE]

Direct inschrijven

Er worden tal van diëten en supplementen aangeboden en ingezet rondom huidbehandelingen. Zie jij door de bomen het bos nog?

In het complete opleidingspakket gaan we onder andere in op de zin en onzin van allerlei voedingspatronen en supplementen rondom o.a. huidveroudering en acne en vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen ervan. Ook zullen we alle laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van een gezond voedingspatroon en de huid met je delen, zodat je weer helemaal up to date bent. Bovenal leer je alle kennis praktisch toe te passen, zodat je een absolute meerwaarde kunt bieden tijdens jouw behandelingen. Het opleidingspakket bestaat uit 3 opleidingen, namelijk:

1) Voeding, suppletie en acne

2) Voeding, suppletie en huidveroudering

3) Vitamine C en de huid

Alle modules worden verstrekt in de vorm van interactieve video’s die je op elk gewenst moment kunt volgen. Lees hieronder meer…

Praktische informatie

Docent(en): Inge Backx & Samantha Jordaans.

Datum: De opleidingen starten dagelijks. Zodra jouw betaling binnen is ontvang je direct jouw toegangslinks. Hiermee kun je de opleidingen op een door jou gewenst moment en in jouw tempo volgen. Je hebt hier 6 maanden de tijd voor. De opleidingen duren bij elkaar ca. 40 uur.

Tijd: Je kunt de opleidingen op elk gewenst moment volgen, pauzeren of opnieuw volgen. Maak een goede planning. Na jouw aanmelding krijg je een werkboek waarin we een voorbeeldplanning met je delen.  

Locatie: Online (via een laptop, tablet of smartphone).

Duur: Het doorlopen van alle modules zal ongeveer 40 uur in beslag nemen. Je hebt hier 6 maanden de tijd voor.

Kosten: Voor het hele pakket betaal je slechts €697,00  i.p.v. €747,00 (excl. 21% BTW). Dit is inclusief lesmateriaal, examen EN certificaat. (Restitutie niet mogelijk. Extra verlenging mogelijk: €50,-).

Doelgroep en vereist beginniveau: Schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, diëtisten, voedingskundigen, cosmetisch artsen en dermatologen met basiskennis op het gebied van de anatomie en fysiologie van de huid en kennis van micro- en macronutriënten. 

Accreditatie: Geaccrediteerd voor diëtisten, huidtherapeuten (ADAP) en schoonheidsspecialisten (SKIN). Aantal punten: 31,5

Werkvorm: Je volgt verschillende webcollege’s, beantwoordt oefenvragen, maakt praktijkopdrachten en leest interessante literatuur.

Toetsing: Binnen 6 maanden na de start van de opleidingen dien je twee schriftelijke (open boek) examens te voltooien. De examens bestaat uit multiple choice vragen. Elke twee maanden kijken we de gemaakte examens na. Heb jij jouw examen ingeleverd en een evaluatieformulier ingevuld dan kijken we ook jouw examens na. Bij een voldoende ontvang je jouw persoonlijke deelnamecertificaten en regelen wij jouw accreditatiepunten. 

Aanmelden: Door je aan te melden via onderstaande button kun je deelnemen aan de opleiding. Je kunt dan makkelijk en snel via iDEAL betalen. Zodra de betaling is voldaan ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving en alle informatie die je nodig hebt voor jouw deelname. 

Algemene voorwaarden: Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden rondom aanmelding, afmelding en betaling.