NIEUW: opleiding 'Voeding, suppletie en rosacea'

Start vanaf 28 maart 2022 [ONLINE]

Werk jij met klanten die last hebben van rosacea en wil jij jouw behandelingen optimaliseren met de juiste voedingsadviezen voor een rustige huid en goede gezondheid? Dan is het volgen van deze opleiding een absolute must voor jou én jouw klanten.

We hebben de afgelopen maanden veel professionals gesproken en literatuuronderzoek gedaan, waarbij we werkelijk alle studies rondom voeding, suppletie en rosacea hebben gelezen, beoordeeld en gecategoriseerd. De resultaten hebben we vertaald naar een handig stappenplan, die je direct na het volgen van de opleiding kunt inzetten in de praktijk.

Vertel mij meer!

We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt over deze nieuwe opleiding. Op 7 februari om 12.30 uur geven we een gratis en vrijblijvend webinar, waarin jij te weten komt wat je van de opleiding kunt verwachten. We vertellen je over de inhoud, de leerdoelen, de duur en geven je alle praktische informatie die nodig is om te starten. Mis het niet en schrijf je snel in!

Direct ná het webinar delen we ook alle informatie op de website en starten we met de inschrijvingen. Ben je bij het webinar aanwezig? Dan hebben we nog een leuke verrassing voor je. Kun je er niet bij zijn? Schrijf je dan alsnog in, we nemen het webinar op, zodat je het later op je gemak terug kunt kijken. Aanmelden voor het gratis webinar kan via de button hieronder. 

Ja, ik ben er bij!

Meer informatie betreft de lancering van deze nieuwe opleiding vind je in deze infografic: