Spreker inhuren

Organiseer jij een live evenement, online bijeenkomst of podcast en wil jij een spreker inhuren die een lezing komt geven over voeding en de huid? Dan ben je aan het juiste adresRegelmatig zijn onze sprekers te vinden op evenementen binnen de voedings- en huidbranche. Onze sprekers zijn HBO én universitair geschoold en gespecialiseerd in de rol van voeding bij specifieke huidindicaties. We gaan met jou in gesprek over de inhoud en ontwikkelen een op maat gemaakte lezing die aansluit bij jouw wensen en de doelgroep.

In onze lezingen maken we de wetenschap praktisch toepasbaar en we vinden het belangrijk dat de deelnemers dezelfde dag nog aan de slag kunnen met wat ze hebben geleerd. Tijdens de lezingen is er ook altijd ruimte voor interactie, we werken met triggerende stellingen en bespreken casussen uit de praktijk. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.  

Wil jij een van onze sprekers inhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaan contactformulier of bel naar 0886441191 voor vragen.

    Zij gingen u voor: