Home

Opleidingen

Compleet opleidingspakket voeding en de huid

In het complete opleidingspakket gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering en acne. Ook vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen.

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en acne' leer je welke voedingspatronen en -middelen acne kunnen triggeren. Ook vertellen wij je hoe je volwaardige alternatieven selecteert bij het elimineren van voedingsmiddelen en hoe je eventueel supplementen, als aanvulling op de voeding kunt inzetten.

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en huidveroudering' gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering. Ook vertellen wij u waar u op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen.

Online cursus ‘Vitamine C en de huid’

Er worden tal van vitamine C supplementen aangeboden en ingezet rondom huidbehandelingen. Zie jij door de bomen het bos nog? In de opleiding 'Vitamine C en de huid' gaan we onder andere in op de zin en onzin van supplementen en vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen ervan.

Diensten

Spreken, schrijven, onderzoeken en meer. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

We ontwikkelen opleidingen voor professionals die zich willen specialiseren in voeding en huid.

Maatwerk opleidingen

We werken samen met diverse universiteiten voor wetenschappelijke studies.

Samenwerken

We zitten regelmatig met diverse disciplines, bedrijven en organisaties rond de tafel.

Maak een afspraak

We schrijven hoogwaardige teksten over voeding en huid voor diverse doelgroepen.

Teksten uitbesteden

We presenteren de nieuwste wetenschappelijke inzichten op diverse events.

Laat ons spreken

We zijn betrokken bij productontwikkeling en verbeteringsprocessen.

Onze projecten
Kennisbank

Supplementen met hyaluronzuur, hebben ze effect?

De rol van voeding en suppletie binnen huidgezondheid en -verbetering wordt steeds beter erkend door gezondheidsprofessionals. Maar er wordt ook veel onzin verspreid en verkocht. Wat zijn de fabels en wat is nu waar?

Fabels en feiten over voeding en de huid

De rol van voeding en suppletie binnen huidgezondheid en -verbetering wordt steeds beter erkend door gezondheidsprofessionals. Maar er wordt ook veel onzin verspreid en verkocht. Wat zijn de fabels en wat is nu waar?

Is melk goed voor elk? Hoe zit het met acne?

Zuivelfabrikanten suggereren dat melk ‘de basis is waar ons lichaam op draait’, maar is melk wel goed voor elk? Wat is de relatie tussen zuivel en acne? Dit artikel is gebaseerd op een observationele studie waarin wordt gekeken naar de zuivelinname bij vrouwen met acne vulgaris.

Kan zink acne verminderen?

Zinksuppletie kan leiden tot minder acne. In dit artikel, gebaseerd op een interventie studie waarin de effectiviteit van zink werd vergeleken met minocycline hydrochloride (een antibioticum) bij mensen tussen 13 en 26 jaar met acne vulgaris (Dreno et al., 2005), vertellen we je hoe zink bijdraagt aan het verminderen van acne en hoe dat zich verhoudt tot antibiotica. We pluizen deze interventie studie voor je uit, lees je mee? 

Volg, like en deel op social media