Bekijk hier het aanbod 

Ben je huidtherapeut, schoonheidsspecialist, diëtist, dermatoloog, cosmetisch arts of een andere gezondheidsprofessional? En wil je je verdiepen in de rol van voeding bij diverse huidindicaties? Al onze opleidingen zijn gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek. Bekijk hier ons aanbod, schrijf je in en volg één van onze opleidingen.

Opleidingen

Compleet opleidingspakket voeding en de huid

In het complete opleidingspakket gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering en acne. Ook vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €697,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en acne' leer je welke voedingspatronen en -middelen acne kunnen triggeren. Ook vertellen wij je hoe je volwaardige alternatieven selecteert bij het elimineren van voedingsmiddelen en hoe je eventueel supplementen, als aanvulling op de voeding kunt inzetten. Kosten: €349,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en huidveroudering' gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering. Ook vertellen wij u waar u op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €299,- (excl. BTW).

Online cursus ‘Vitamine C en de huid’

Er worden tal van vitamine C supplementen aangeboden en ingezet rondom huidbehandelingen. Zie jij door de bomen het bos nog? In de opleiding 'Vitamine C en de huid' gaan we onder andere in op de zin en onzin van supplementen en vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen ervan. Kosten: €99,- (excl. BTW).