Opleidingen 

Leer merkonafhankelijk, richt je op specifieke huidindicaties, krijg één jaar toegang & begeleiding van onze diëtisten!

Al onze opleidingen zijn merkonafhankelijk én gericht op specifieke huidindicaties. Geen oppervlakkige en vage informatie, of alles in één modules, maar complete opleidingen per huidaandoening. Alle opleidingen zijn geaccrediteerd voor huidtherapeuten, diëtisten en schoonheidsspecialisten. Ook geschikt voor dermatologen, cosmetisch artsen, voedingsdeskundigen en andere geïnteresseerden. Wil jij volledig objectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies kunnen geven en/of samenwerken met andere disciplines voor het beste resultaat? Neem snel een kijkje in ons aanbod!

NIEUW: Online opleiding ‘Voeding, suppletie en rosacea’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en rosacea' leer je welke voedingspatronen en -middelen rosacea écht kunnen triggeren. Ook vertellen wij je wat histamine is, welke rol de darmen spelen en welke supplementen je als aanvulling op de voeding kunt inzetten bij rosacea. Kosten: €175,- (excl. BTW).

Compleet opleidingspakket voeding en de huid

In het complete opleidingspakket gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering, acne en rosacea. Ook vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €758,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en acne' leer je welke voedingspatronen en -middelen acne kunnen triggeren. Ook vertellen wij je hoe je volwaardige alternatieven selecteert bij het elimineren van voedingsmiddelen en hoe je eventueel supplementen, als aanvulling op de voeding kunt inzetten. Kosten: €349,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en huidveroudering' gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering. Ook vertellen wij u waar u op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €299,- (excl. BTW).