Compleet aanbod

Online opleidingen

De meeste deelnemers aan onze opleidingen volgen de complete opleiding ‘Voeding en huid’. Deze opleiding bestaat uit 3 specialisaties, namelijk: 1) Voeding, suppletie en huidveroudering, 2) Voeding, suppletie en acne en 3) Voeding, suppletie en rosacea en 4) Voeding en eczeemHet is ook mogelijk om je voor losse specialisaties is te schrijven. Wil jij volledig objectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies kunnen geven en/of samenwerken met andere disciplines voor het beste resultaat? Neem hieronder een kijkje in ons aanbod! 

Voeding en eczeem

NIEUW: Online opleiding ‘Voeding en eczeem’

In de opleiding 'Voeding en eczeem' leer je wat voedselallergieën en eczeem met elkaar te maken hebben en wat er bekend is over voedingstriggers en voedingspatronen bij eczeem. Ook kom je alles te weten op het gebied van de darmen en eczeem. Nu met €50,- PRE-ORDER korting!

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en rosacea’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en rosacea' leer je welke voedingspatronen en -middelen rosacea écht kunnen triggeren. Ook vertellen wij je wat histamine is, welke rol de darmen spelen en welke supplementen je als aanvulling op de voeding kunt inzetten bij rosacea. Kosten: €175,- (excl. BTW).

Complete online opleiding ‘Voeding en huid’

Deze complete opleiding bestaat uit 4 specialisaties, namelijk: 1) Voeding, suppletie en huidveroudering, 2) Voeding, suppletie en acne en 3) Voeding, suppletie en rosacea en 4) Voeding en eczeem. ACTIE: nu €322,- korting.

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en acne' leer je welke voedingspatronen en -middelen acne kunnen triggeren. Ook vertellen wij je hoe je volwaardige alternatieven selecteert bij het elimineren van voedingsmiddelen en hoe je eventueel supplementen, als aanvulling op de voeding kunt inzetten. Kosten: €349,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en huidveroudering' gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering. Ook vertellen wij u waar u op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €299,- (excl. BTW).


5 redenen om online te leren

1. Online leren kost in de praktijk veel minder tijd dan klassikaal leren. Uit onderzoek blijkt zelfs dat e-learning doorgaans zo’n 40% tot 60% minder tijd kost dan leren in een traditionele klasomgeving. Je hebt geen reistijd én je kunt sneller door de stof heen waar jij al voldoende van af weet. Super efficiënt en ook nog eens heel duurzaam.

2. Bij online studeren hoef je geen vrije dagen op te nemen en wordt het werk niet onderbroken. Online leren gaat dus niet ten koste van jouw dagen en je kunt jouw klanten gewoon blijven verwelkomen.

3. Met e-learning krijg je in één keer toegang tot alle informatie. Het materiaal is met een paar klikken bereikbaar en gemakkelijk toegankelijk vanaf smartphones, laptops, tablets of desktops. Je kunt op iedere plek leren: comfortabel thuis, onderweg of in de kliniek, salon of praktijk.

4. Daarnaast kun je de tijd die je in de opleiding steekt zelf gemakkelijk verdelen zoals het jou het beste uitkomt. Studeren hoeft meestal ook geen lange periodes achter elkaar; het werkt net zo goed als je elke dag een half uurtje voor de opleiding kunt vrijmaken.

5. Je hebt zelf volledige controle over jouw eigen leerproces. Daardoor kun je in jouw eigen tempo werken. Met jou volgen nog vele anderen dezelfde opleiding. Waarschijnlijk zitten alle deelnemers niet allemaal op hetzelfde niveau. Sommigen zullen al enige voorkennis hebben, terwijl anderen misschien nog nooit van het onderwerp hebben gehoord. Met e-learning kun je het leerproces eenvoudig versnellen of vertragen volgens jouw eigen tempo.