Compleet aanbod

Losse en maatwerk opleidingen

De meeste deelnemers aan onze opleidingen volgen de complete opleiding ‘Voeding en huid’. Deze opleiding bestaat uit 3 specialisaties, namelijk: 1) Voeding, suppletie en huidveroudering, 2) Voeding, suppletie en acne en 3) Voeding, suppletie en rosacea. Het is ook mogelijk om je voor losse specialisaties is te schrijven. Wil jij volledig objectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies kunnen geven en/of samenwerken met andere disciplines voor het beste resultaat? Neem hieronder een kijkje in ons aanbod! Heb je meer interesse in een maatwerkopleiding bij jou in de salon, kliniek of praktijk? Neem dan contact op via dit formulier. Dan maken wij een vrijblijvend voorstel voor je. 

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en rosacea’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en rosacea' leer je welke voedingspatronen en -middelen rosacea écht kunnen triggeren. Ook vertellen wij je wat histamine is, welke rol de darmen spelen en welke supplementen je als aanvulling op de voeding kunt inzetten bij rosacea. Kosten: €175,- (excl. BTW).

Complete online opleiding ‘Voeding en huid’

De meeste deelnemers aan onze opleidingen volgen de complete opleiding ‘Voeding en huid’. Deze opleiding bestaat uit 3 specialisaties, namelijk: 1) Voeding, suppletie en huidveroudering, 2) Voeding, suppletie en acne en 3) Voeding, suppletie en rosacea. Kosten: €758,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en acne' leer je welke voedingspatronen en -middelen acne kunnen triggeren. Ook vertellen wij je hoe je volwaardige alternatieven selecteert bij het elimineren van voedingsmiddelen en hoe je eventueel supplementen, als aanvulling op de voeding kunt inzetten. Kosten: €349,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en huidveroudering' gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering. Ook vertellen wij u waar u op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €299,- (excl. BTW).