Cursus 'Vitamine C en de huid' 

Start dagelijks in 2022 [ONLINE]

Direct inschrijven

In de geheel vernieuwde cursus ‘Vitamine C en de huid’ gaan we onder andere in op de zin en onzin van supplementen en vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen ervan. Ook zullen we alle laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van vitamine C en de huid met je delen, zodat je weer helemaal up to date bent. Bovenal leert je alle kennis praktisch toe te passen, zodat je een absolute meerwaarde kunt bieden tijdens jouw behandelingen. De cursus wordt verstrekt in de vorm van interactieve video clips die je op elk gewenst moment en in jouw eigen tempo kunt volgen. Lees hieronder meer…

Leerdoelen en inhoud

Wat kun je verwachten van de cursus?

Na de cursus beschik je over voldoende basiskennis op het gebied van vitamine C in voeding en suppletie;

Na de cursus heb je kennis van de werkingsmechanismen van vitamine C bij diverse huidafwijkingen;

Na de cursus ben je op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van vitamine C en de huid;

Na de cursus weet je wat een volwaardig voedingspatroon is en weet u of en hoe dit aangevuld kan worden met vitamine C supplementen;

Na de cursus weet je waar u op moet letten bij de inname van vitamine C supplementen en hoe je een product kritisch beoordeelt.

Praktische informatie

Wat moet je weten voordat je start?

Docent(en): Inge Backx & Samantha Jordaans

Datum en tijd:  De cursus start dagelijks. Zodra jouw betaling binnen is wordt een link gestuurd waarmee je de cursus op een door jou gewenst moment en in jouw tempo kunt volgen. Je hebt hier 2 maanden de tijd voor. De cursus duurt ca. een halve dag.

Locatie: Online

Duur: De cursus duurt circa een halve dag (afhankelijk van voorkennis en pauzes). Je heb hier 2 maanden de tijd voor. 

Kosten: De kosten van de cursus bedragen €99,- (excl. 21% BTW, restitutie niet mogelijk. Extra verlenging mogelijk: €50,-).

Presentie: Binnen 2 maanden na de startdatum vul je het digitale evaluatieformulier in. Hiermee weten we dat je hebt deelgenomen aan de cursus en kunnen we jouw certificaat netjes in orde maken. 

Accreditatie: De cursus voldoet aan de criteria van het ADAP en SKIN register. Je ontvangt een certificaat van deelname na het invullen van het evaluatieformulier. Hiermee kun je zelf jouw accreditatiepunten opvragen.

Aanmelden: Enthousiast? Je kunt je inschrijven via de button hieronder. Je kunt dan makkelijk en snel via iDEAL betalen. Nadat de betaling binnen is ontvang je een bevestigingsmail en de link naar de cursusomgeving.