Welkom bij een greep uit onze opleidingen!

Instructies

Beste deelnemer,

Hieronder zie je twee video’s. In de eerste video komt uit de opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’, waarin docenten Inge Backx en Samantha Jordaans je van harte welkom heten. De tweede video duurt ongeveer 10 minuten en is een stukje uit module 7 van de opleiding Voeding, suppletie en huidveroudering. Het is bedoeld om je een idee te geven van hoe de opleiding wordt gegeven. In de opleiding zelf worden tussentijds ook vragen gesteld en opdrachten gegeven. De opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’ en de cursus ‘Vitamine C en de huid’ worden op dezelfde manier verstrekt. 

Voor een optimale kwaliteit bekijk je de video in HD. Je kunt dit rechts onderin de video instellen. En als je het prettig vindt, kun je rechts onderin ook de (automatische) ondertiteling van de gesproken teksten aanzetten.

Veel leerplezier en graag tot bij de opleiding!

Hartelijke groet,

Team KIVH

En..? Wat vind je ervan? Interessant hé! Hieronder lees je wat andere specialisten, waaronder huidtherapeuten, diëtisten en schoonheidsspecialisten van onze opleidingen vonden. 

Al overtuigd? Scrol dan naar beneden en schrijf je in, zodat je direct kunt starten. Wij staan te popelen om jou nog veel meer te vertellen over de rol van voeding bij huidverbetering en acne. Onze tip: schrijf je in voor het complete opleidingspakket ‘Voeding en de huid‘. Dit doen de meeste deelnemers. Je ontvang dan namelijk een half jaar toegang tot alle opleidingen én het scheelt je €65,-. Twijfel je nog? Geen probleem, je mag de opleidingen ook los volgen. En als je nog vragen hebt helpen we graag! 

Direct inschrijven
Opleidingen

NIEUW: Online opleiding ‘Voeding, suppletie en rosacea’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en rosacea' leer je welke voedingspatronen en -middelen rosacea écht kunnen triggeren. Ook vertellen wij je wat histamine is, welke rol de darmen spelen en welke supplementen je als aanvulling op de voeding kunt inzetten bij rosacea. Kosten: €175,- (excl. BTW).

Compleet opleidingspakket voeding en de huid

In het complete opleidingspakket gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering, acne en rosacea. Ook vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €758,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en acne' leer je welke voedingspatronen en -middelen acne kunnen triggeren. Ook vertellen wij je hoe je volwaardige alternatieven selecteert bij het elimineren van voedingsmiddelen en hoe je eventueel supplementen, als aanvulling op de voeding kunt inzetten. Kosten: €349,- (excl. BTW).

Online opleiding ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’

In de opleiding 'Voeding, suppletie en huidveroudering' gaan we met name in op de zin en onzin van voedingsadviezen en supplementen rondom huidveroudering. Ook vertellen wij u waar u op moet letten bij het beoordelen van geschikte voedingspatronen en supplementen. Kosten: €299,- (excl. BTW).