Welkom bij een greep uit onze opleidingen!

Instructies

Beste deelnemer,

Welkom bij het Kennisinstituut voor Voeding & Huid. Dé autoriteit op het gebied van voeding en supplementen bij specifieke huidindicaties. Wat goed en leuk dat je interesse toont in onze specialisaties.

Hieronder zie je een video. Deze video duurt ongeveer 10 minuten en is een stukje uit de specialisatie ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’. Het is bedoeld om je een idee te geven van hoe de opleiding wordt gegeven. In de opleiding zelf worden tussentijds ook vragen gesteld en opdrachten gegeven. 

Voor een optimale kwaliteit bekijk je de video in HD. Je kunt dit rechts onderin de video instellen. En als je het prettig vindt, kun je rechts onderin ook de (automatische) ondertiteling van de gesproken teksten aanzetten.

Veel leerplezier en graag tot bij de opleiding!

Hartelijke groet,

Team KIVH

En..? Wat vind je ervan? Interessant hé! Hieronder lees je wat andere specialisten, waaronder huidtherapeuten, diëtisten en schoonheidsspecialisten van onze opleidingen vonden. 

Al overtuigd? Scrol dan naar beneden en schrijf je direct in, zodat je direct kunt starten. Wij staan te popelen om jou nog veel meer te vertellen over de rol van voeding en suppletie bij huidverbetering. Onze tip: schrijf je in voor de complete opleiding ‘Voeding en de huid. Dit doen de meeste deelnemers. Je ontvangt dan namelijk een jaar toegang tot alle specialisaties én het scheelt je €65,-. Twijfel je nog? Geen probleem, je mag de specialisaties ook los volgen. En als je nog vragen hebt helpen we graag! 

Naar opleidingen
Opleidingen

Voeding en rosacea

Online opleiding ‘Voeding en rosacea’

Verdiep je in de rol van voeding op rosacea en leer nieuwe kennis direct praktisch toe te passen. Deze specialisatie, geïnspireerd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten, biedt een diepgaande verkenning van voeding en de complexe relatie met rosacea. Maak het verschil en schrijf je in voor de specialisatie 'Voeding en rosacea'!

Opleiding voeding en huid

Compleet opleidingspakket ‘Voeding en huid’

Dit uitgebreide pakket met specialisaties biedt een complementaire en wetenschappelijk onderbouwde benadering van de relatie tussen voeding en de gezondheid van de huid.
Investeer in uw expertise en schrijf je in voor het complete opleidingspakket 'Voeding en de Huid'!

Voeding en acne

Online opleiding ‘Voeding en acne’

Word de specialist die begrijpt hoe voeding een complementaire rol kan spelen in acnebehandelingen. Ontdek de nieuwste inzichten en strategieën om voeding te integreren als onderdeel van een holistische benadering van acne. Beteken meer voor jouw cliënt en kies voor de specialisatie 'Voeding en Acne'!

Voeding en huidveroudering

Online opleiding ‘Voeding en huidveroudering’

Ontdek geavanceerde strategieën om de tekenen van huidveroudering te vertragen en cliënten te helpen een jeugdige uitstraling te behouden, waarbij voeding als waardevol ondersteunend element wordt ingezet. Bied jouw client een stralende toekomst van binnenuit en kies voor de specialisatie 'Voeding en huidveroudering'!